maandag 6 augustus 2007

hooien

Al een paar keer zei David tegen ons: "Waarom beginnen jullie niet een weblog over het boerenleven?!!" Haha, die David, dachten wij toen. Hij heeft zelf 2 prachtige sites die we altijd op de voet volgen. Tja, eigenlijk wel een leuk idee, een weblog over het buitenleven hier. Maar ja, waar halen we de tijd vandaan? Zo'n druk bedrijf, 3 kleine kindjes...

Vorige week werd het eindelijk een week lang mooi weer en konden we maaien en proberen het gras zo droog te krijgen dat we hooi konden maken.
Vandaag is het zover. Heerlijk zonnig en warm, op een hooibaal zit ik met Bastiaan (onze buurjongen), Marret, Jesse en Julia te kijken naar de hooipers.



Het hooi is goed gelukt en het ruikt heerlijk. Dit is zo'n moment dat je beseft hoe rijk je leven is: 3 prachtkindjes en een lieve man met een prachtig beroep!





Toch een weblog over het boerenleven? Haha, wie weet...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wow!! Fantastische foto met die laarsjes!
Dit wordt een groot succes - ik voel het!

Anoniem zei

wat leuk!!
boer zoekt blog!

Marret vertelde al door de telefoon dat bastiaan er was! Ze hebben wel genoten zeker!

Anoniem zei

wat een schitterende , spannende foto's !!!!

Unknown zei

Hallo Jan Atze, Marieke and Kids.

Wat een leuke.....website?? / webblog?? Ziet er goed verzorgd uit, leest makkelijk en het houd je aandacht. Heel veel plezier gewenst met dit digitale vernuft en hoop dat jullie veel lieve en leuke reactie's mogen ontvangen.

vr, gr, Thies Harm.